Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 13 + 35

    Answer: 7160
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 1.8333333333333

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 43cm. Find the angle

    Answer: 56.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 310

Tuesday 25 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 573

    Answer: 1566
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 2.75

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 8cm and b = 23cm in a right triangle

    Answer: 24.4cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 18.5% of 947

    Answer: 175.2
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 3 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Wednesday 26 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 123. What are the numbers?

    Answer: 40, 41, and 42
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 18.5

    Answer: x = 37
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 30cm, hypotenuse = 48cm. Find the angle

    Answer: 51.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 415

Thursday 27 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    0.00026

    Answer: 2.6 × 10^-4
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 1.2

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 53.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Friday 28 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 609

    Answer: 1602
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 5.2857142857143

    Answer: x = 37
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 29cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 42°
  4. 4. Ratio

    Calculate 23% of 399

    Answer: 91.77
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13