Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 108. What are the numbers?

    Answer: 35, 36, and 37
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 1.3333333333333

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 34cm. Find the angle

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 4 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 411

Tuesday 29 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 992 + 876

    Answer: 1868
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 7.6666666666667

    Answer: x = 23
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 57.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 17

Wednesday 30 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 787

    Answer: 1780
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 27cm, hypotenuse = 47cm. Find the angle

    Answer: 54.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 314

Thursday 31 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 135. What are the numbers?

    Answer: 44, 45, and 46
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 62.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 10.9% of 268

    Answer: 29.21
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 49

Friday 1 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 96. What are the numbers?

    Answer: 31, 32, and 33
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 4.5

    Answer: x = 27
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 29cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 4 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 29