Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 46.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 310

Tuesday 29 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 527

    Answer: 1522
  2. 2. Algebra

    Expand: 3(7x - 2)

    Answer: 21x - 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 62.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Wednesday 30 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.875

    Answer: x = 23
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 37cm. Find the angle

    Answer: 51.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 211

Thursday 31 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 141. What are the numbers?

    Answer: 46, 47, and 48
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 12cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 58.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 20.2% of 734

    Answer: 148.27
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 310

Friday 1 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 135. What are the numbers?

    Answer: 44, 45, and 46
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 4, 10, 19, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 52.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 32. If 4 of them are 32, 26, 28, 33, what is the missing number?

    Answer: 41