Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 6.25

    Answer: x = 25
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 48.9°
  4. 4. Ratio

    Calculate 47.2% of 765

    Answer: 361.08
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 6 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 415

Tuesday 12 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 102. What are the numbers?

    Answer: 33, 34, and 35
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 4.75

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 25cm. Find the angle

    Answer: 50.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 40. If 5 of them are 17, 43, 25, 38, 23, what is the missing number?

    Answer: 94

Wednesday 13 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 99. What are the numbers?

    Answer: 32, 33, and 34
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 3

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 30cm, hypotenuse = 50cm. Find the angle

    Answer: 53.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 26. If 4 of them are 24, 42, 37, 30, what is the missing number?

    Answer: -3

Thursday 14 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 55.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 20.4% of 603

    Answer: 123.01
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Friday 15 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 23 + 46

    Answer: 1912
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 2

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 34cm. Find the angle

    Answer: 45.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14