Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 991 + 627

    Answer: 1618
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 2.6

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 13cm and b = 10cm in a right triangle

    Answer: 16.4cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 4 numbers is 31. If 3 of them are 31, 35, 39, what is the missing number?

    Answer: 19

Tuesday 19 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 123. What are the numbers?

    Answer: 40, 41, and 42
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 6.6

    Answer: x = 33
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 63.4°
  4. 4. Ratio

    Calculate 18% of 968

    Answer: 174.24
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 3 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Wednesday 20 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 108. What are the numbers?

    Answer: 35, 36, and 37
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 15.5

    Answer: x = 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 35.4°
  4. 4. Ratio

    Calculate 16% of 415

    Answer: 66.4
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 314

Thursday 21 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 141. What are the numbers?

    Answer: 46, 47, and 48
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 13.5

    Answer: x = 27
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 36.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 3 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513

Friday 22 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 997 + 517

    Answer: 1514
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x - 3x + 5y - y

    Answer: 4x + 4y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 40cm. Find the angle

    Answer: 49.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15