Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 818

    Answer: 1812
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 7.5

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 55.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 27.2% of 858

    Answer: 233.38
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 4 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513

Tuesday 26 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 102. What are the numbers?

    Answer: 33, 34, and 35
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 4

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 49.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 413

Wednesday 27 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 652

    Answer: 1647
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 8x² + 8x

    Answer: 2x(4x + 4)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 52.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 6 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Thursday 28 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 671

    Answer: 1667
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 9.6666666666667

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 31cm. Find the angle

    Answer: 56.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 35.8% of 806

    Answer: 288.55
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 25. If 4 of them are 25, 31, 49, 41, what is the missing number?

    Answer: -21

Friday 29 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    0.00018

    Answer: 1.8 × 10^-4
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x - 2x + 9y - y

    Answer: 5x + 8y
  3. 3. Geometry

    A right triangle has hypotenuse 13cm and one side 5cm. Find its area

    Answer: 30cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 5 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 213