Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 132. What are the numbers?

    Answer: 43, 44, and 45
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 31cm. Find the angle

    Answer: 42.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Tuesday 9 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 882

    Answer: 1878
  2. 2. Algebra

    Expand: 5(5x - 7)

    Answer: 25x - 35
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 12cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 65.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 28.6% of 944

    Answer: 269.98
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Wednesday 10 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 18x² + 18x

    Answer: 3x(6x + 6)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 19cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 45.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 5 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Thursday 11 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 141. What are the numbers?

    Answer: 46, 47, and 48
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 1.8571428571429

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 18cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 41.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 38

Friday 12 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 999 + 695

    Answer: 1694
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 4.8333333333333

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-1, -6) and (8, 6)

    Answer: 15
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 411