Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 12 + 25

    Answer: 3320
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 34cm. Find the angle

    Answer: 54°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Tuesday 30 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 147. What are the numbers?

    Answer: 48, 49, and 50
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 29cm, hypotenuse = 45cm. Find the angle

    Answer: 49.9°
  4. 4. Ratio

    Calculate 12.3% of 483

    Answer: 59.41
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 3 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 310

Wednesday 1 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 7.8

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-1, -2) and (5, 11)

    Answer: 14.32
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Thursday 2 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 667

    Answer: 1660
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 3

    Answer: x = 18
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 15cm and b = 18cm in a right triangle

    Answer: 23.4cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 12.8% of 777

    Answer: 99.46
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Friday 3 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 93. What are the numbers?

    Answer: 30, 31, and 32
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 8x² + 24x

    Answer: 4x(2x + 6)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 52.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 40. If 4 of them are 44, 20, 18, 35, what is the missing number?

    Answer: 83