Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 1.75

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 35.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 17

Tuesday 4 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: √8 + √18

    Answer: 2√2 + 3√2 = 5√2
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 18

    Answer: x = 36
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 37cm. Find the angle

    Answer: 49.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37

Wednesday 5 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 702

    Answer: 1695
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 4.3333333333333

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 42.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 39.1% of 834

    Answer: 326.09
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Thursday 6 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 4, 10, 19, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 49.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Friday 7 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 23 + 12

    Answer: 53
  2. 2. Algebra

    Simplify: 10x - 7x + 5y - y

    Answer: 3x + 4y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 37cm. Find the angle

    Answer: 40.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 5 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 516