Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.5

    Answer: x = 20
  3. 3. Geometry

    A right triangle has hypotenuse 10cm and one side 6cm. Find its area

    Answer: 24cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 4 numbers is 39. If 3 of them are 23, 25, 25, what is the missing number?

    Answer: 83

Tuesday 11 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 999 + 543

    Answer: 1542
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 7.8

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 48.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 211

Wednesday 12 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 147. What are the numbers?

    Answer: 48, 49, and 50
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 5.3333333333333

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 31cm. Find the angle

    Answer: 61.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 44.8% of 353

    Answer: 158.14
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Thursday 13 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(4x - 5)

    Answer: 8x - 10
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 49.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 611

Friday 14 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 96. What are the numbers?

    Answer: 31, 32, and 33
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 24x² + 16x

    Answer: 4x(6x + 4)
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-6, -2) and (7, 6)

    Answer: 15.26
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 3 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12