Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 26 + 13

    Answer: 2215
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 15x² + 12x

    Answer: 3x(5x + 4)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 19cm, hypotenuse = 31cm. Find the angle

    Answer: 52.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 10.8% of 404

    Answer: 43.63
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 3 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 411

Tuesday 18 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 105. What are the numbers?

    Answer: 34, 35, and 36
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 4, 10, 19, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 51.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Wednesday 19 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 854

    Answer: 1849
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 20x² + 12x

    Answer: 4x(5x + 3)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 43.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 49

Thursday 20 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: √8 + √18

    Answer: 2√2 + 3√2 = 5√2
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 1.625

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 66°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 314

Friday 21 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 990 + 603

    Answer: 1593
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 3.4

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 52.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12