Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 147. What are the numbers?

    Answer: 48, 49, and 50
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 8.75

    Answer: x = 35
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 19cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 50.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 27.4% of 550

    Answer: 150.7
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 32. If 5 of them are 23, 50, 15, 35, 16, what is the missing number?

    Answer: 53

Tuesday 2 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 538

    Answer: 1532
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 1.75

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 54.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 35. If 5 of them are 26, 18, 42, 37, 31, what is the missing number?

    Answer: 56

Wednesday 3 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 8.5

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 60.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 21. If 5 of them are 23, 38, 21, 38, 42, what is the missing number?

    Answer: -36

Thursday 4 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 7.8

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-6, -1) and (7, 5)

    Answer: 14.32
  4. 4. Ratio

    Calculate 14.5% of 978

    Answer: 141.81
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 21. If 5 of them are 42, 33, 39, 25, 45, what is the missing number?

    Answer: -58

Friday 5 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 734

    Answer: 1729
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.375

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 42.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 2 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513