Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Complete the square: x² + 4x

    Answer: (x + 2)² - 4
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 40cm. Find the angle

    Answer: 58.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 3 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 411

Tuesday 9 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 4x² + 8x

    Answer: 2x(2x + 4)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 43cm. Find the angle

    Answer: 56.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 12.6% of 908

    Answer: 114.41
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 30. If 4 of them are 38, 35, 47, 46, what is the missing number?

    Answer: -16

Wednesday 10 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Complete the square: x² + 3.2x

    Answer: (x + 1.6)² - 2.56
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 27cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 48.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 20. If 4 of them are 40, 20, 18, 32, what is the missing number?

    Answer: -10

Thursday 11 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 999 + 625

    Answer: 1624
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 5.5714285714286

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 64.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Friday 12 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 108. What are the numbers?

    Answer: 35, 36, and 37
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 14

    Answer: x = 28
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 57.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 4 numbers is 21. If 3 of them are 16, 46, 32, what is the missing number?

    Answer: -10