Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x - 4x + 7y - 5y

    Answer: 4x + 2y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 64.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 6 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 516

Tuesday 16 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 141. What are the numbers?

    Answer: 46, 47, and 48
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 3

    Answer: x = 21
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 38.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 20.7% of 608

    Answer: 125.86
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Wednesday 17 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.375

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 45cm. Find the angle

    Answer: 54.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 5 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Thursday 18 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 129. What are the numbers?

    Answer: 42, 43, and 44
  2. 2. Algebra

    Expand: 5(5x - 4)

    Answer: 25x - 20
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 55.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 24. If 4 of them are 35, 20, 22, 19, what is the missing number?

    Answer: 24

Friday 19 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 4.6666666666667

    Answer: x = 28
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 40cm. Find the angle

    Answer: 56.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37