Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 147. What are the numbers?

    Answer: 48, 49, and 50
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 14.5

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 53.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 16.5% of 822

    Answer: 135.63
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 17

Tuesday 23 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x - 4x + 10y - y

    Answer: x + 9y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 38.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15

Wednesday 24 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 652

    Answer: 1646
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 48cm. Find the angle

    Answer: 54.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 26. If 5 of them are 23, 30, 17, 36, 35, what is the missing number?

    Answer: 15

Thursday 25 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: y5 × y4 × y4

    Answer: y13
  2. 2. Algebra

    Simplify: 32x²y³ ÷ 6xy²

    Answer: 5.3333333333333xy
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 55.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513

Friday 26 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 608

    Answer: 1601
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.1428571428571

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 57.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27