Change pack
Capstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 108. What are the numbers?

    Answer: 35, 36, and 37
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 46.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 211

Tuesday 30 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Simplify: 12x - 3x + 8y - 5y

    Answer: 9x + 3y
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 20cm and b = 22cm in a right triangle

    Answer: 29.7cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 41% of 984

    Answer: 403.44
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313

Wednesday 31 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 34 + 23

    Answer: 2312
  2. 2. Algebra

    Simplify: 10x - 2x + 5y - y

    Answer: 8x + 4y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 19cm. Find the angle

    Answer: 46.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 613

Thursday 1 January 2026

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 102. What are the numbers?

    Answer: 33, 34, and 35
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 1.375

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 29cm, hypotenuse = 49cm. Find the angle

    Answer: 53.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 3 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 29

Friday 2 January 2026

Keystones #2 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    If x4 = 81, what is x?

    Answer: 3
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 5

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    A right triangle has hypotenuse 17cm and one side 8cm. Find its area

    Answer: 60cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 23.1% of 453

    Answer: 104.64
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 38