Change pack
Capstone Jan 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 January 2026

Keystones #5 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 6.1666666666667

    Answer: x = 37
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 37cm. Find the angle

    Answer: 47.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 511

Tuesday 6 January 2026

Keystones #6 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 9.75

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 46cm. Find the angle

    Answer: 55.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 4 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15

Wednesday 7 January 2026

Keystones #7 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 25 + 23

    Answer: 3730
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 16.5

    Answer: x = 33
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 19cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 53.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 33.6% of 312

    Answer: 104.83
  5. 5. Statistics

    The mean of 5 numbers is 38. If 4 of them are 20, 21, 24, 15, what is the missing number?

    Answer: 110

Thursday 8 January 2026

Keystones #8 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 99. What are the numbers?

    Answer: 32, 33, and 34
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 1.2

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 15cm and b = 18cm in a right triangle

    Answer: 23.4cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 38

Friday 9 January 2026

Keystones #9 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 5

    Answer: x = 35
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 63°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37