Change pack
Capstone Jan 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 January 2026

Keystones #12 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 132. What are the numbers?

    Answer: 43, 44, and 45
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 3.6666666666667

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 18cm, hypotenuse = 34cm. Find the angle

    Answer: 58°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 4 numbers is 28. If 3 of them are 45, 50, 40, what is the missing number?

    Answer: -23

Tuesday 13 January 2026

Keystones #13 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 697

    Answer: 1693
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(8x - 4)

    Answer: 32x - 16
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 19cm. Find the angle

    Answer: 46.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 213

Wednesday 14 January 2026

Keystones #14 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 802

    Answer: 1798
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 5.1666666666667

    Answer: x = 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 41.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Thursday 15 January 2026

Keystones #15 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 2.75

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 50.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 15% of 620

    Answer: 93
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15

Friday 16 January 2026

Keystones #16 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 129. What are the numbers?

    Answer: 42, 43, and 44
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 6.6666666666667

    Answer: x = 20
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 51.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    The mean of 6 numbers is 20. If 5 of them are 17, 35, 34, 26, 34, what is the missing number?

    Answer: -26