Change pack
Capstone Sep 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 September 2026

Keystones #264 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 3.5 × 108 ÷ 6.1 × 106

    Answer: 5.74 × 101
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x² + 12x + 9 = 0

    Answer: x = -1 or x = -3
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 61°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 22, 29, 67, 79, 51, 68, 69, 52, 26, 71, 42

    Answer: 52

Tuesday 22 September 2026

Keystones #265 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 3.3 × 108 ÷ 7 × 105

    Answer: 4.71 × 102
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x² + 4x + 2 = 0

    Answer: x = -1 or x = -1
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 36.1°
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:1:4, what fraction is the second part?

    Answer: 1⁄8
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 55, 29, 42, 63, 44, 23, 37, 45, 39, 62

    Answer: 44

Wednesday 23 September 2026

Keystones #266 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 1.4 × 106 ÷ 7.9 × 106

    Answer: 1.77 × 10-1
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x² + 12x + 16 = 0

    Answer: x = -2 or x = -4
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 44.1°
  4. 4. Ratio

    In ratio 1:1:3, what fraction is the second part?

    Answer: 1⁄5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 70, 72, 74, 25, 54, 80, 44, 76, 51

    Answer: 70

Thursday 24 September 2026

Keystones #267 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 1.3 × 106 ÷ 7 × 106

    Answer: 1.86 × 10-1
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x² + 10x + 12 = 0

    Answer: x = -2 or x = -3
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 46.4°
  4. 4. Ratio

    £168.00 is shared between A and B in the ratio 2:1. How much does A receive?

    Answer: £112.00
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 45, 42, 57, 60, 58, 25, 47, 74, 37, 72

    Answer: 57

Friday 25 September 2026

Keystones #268 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Divide: 4 × 108 ÷ 3.2 × 106

    Answer: 1.25 × 102
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x² + 16x + 32 = 0

    Answer: x = -4 or x = -4
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 58.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 26, 28, 41, 43, 58, 39, 60, 76, 46, 72, 68

    Answer: 46