Change pack
Cornerstone Jun 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3⁄8 + 4⁄8

    Answer: 7⁄8
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 14 = 22

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 14cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 14.87cm
  4. 4. Ratio

    Divide 176 in the ratio 1:3:4

    Answer: 22, 66 and 88
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 30, 50, 12, 28, 25, 18, 42. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 30.38

Tuesday 23 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄5 + 7⁄8

    Answer: 43⁄40
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 11 = 26

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Divide 210 in the ratio 4:3:3

    Answer: 84, 63 and 63
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 22, 6, 2

    Answer: 10

Wednesday 24 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄3 + 3⁄6

    Answer: 7⁄6
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 4 = 32

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 55 in the ratio 2:3

    Answer: 22 and 33
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 35, 31, 7, 29, 32, 35, 16

    Answer: 24.25

Thursday 25 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 5⁄8 + 2⁄8

    Answer: 7⁄8
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 17 = 67

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 14cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 17.8cm
  4. 4. Ratio

    Share 25 in the ratio 1:4

    Answer: 5 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 7, 20, 5

    Answer: 10

Friday 26 June 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 3⁄4 + 3⁄5

    Answer: 27⁄20
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 8 = 27

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 55 in the ratio 3:2

    Answer: 33 and 22
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 18, 12

    Answer: 13