Change pack
Cornerstone Aug 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 3⁄6 + 2⁄4

    Answer: 1⁄1
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 6 = 76

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 5cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 8.6cm
  4. 4. Ratio

    Share 52 in the ratio 3:1

    Answer: 39 and 13
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 25, 11, 12, 12

    Answer: 15

Tuesday 18 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄6 + 2⁄4

    Answer: 2⁄3
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 7 = 55

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 5cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 12.08cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 2:1

    Answer: 24 and 12
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 12, 18, 7

    Answer: 10

Wednesday 19 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2⁄5 + 2⁄5

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 7 = 5

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 1:2

    Answer: 20 and 40
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 37, 6, 37, 17, 30, 25, 5. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 21.88

Thursday 20 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄5 + 3⁄6

    Answer: 7⁄10
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 13 = 17

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 8cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 13.6cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 2:1

    Answer: 40 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 23, 14, 7, 2

    Answer: 12

Friday 21 August 2015

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3⁄12 + 3⁄12

    Answer: 1⁄2
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 9 = 44

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 40cm

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Share 64 in the ratio 3:1

    Answer: 48 and 16
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 26, 43, 31, 28, 33, 46. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 30.86