Change pack
Cornerstone Dec 26 - Jan 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄6 + 2⁄6

    Answer: 1⁄2
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 10 = 38

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 12cm and b = 9cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 95 in the ratio 2:3

    Answer: 38 and 57
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 3, 20, 7

    Answer: 12

Tuesday 27 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 6⁄8 + 4⁄7

    Answer: 37⁄28
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 8 = 27

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 40cm

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Share 40 in the ratio 2:3

    Answer: 16 and 24
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 12, 47, 12, 21, 49, 41. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 31.43

Wednesday 28 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄3 + 3⁄5

    Answer: 19⁄15
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 18 = 4

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Share 33 in the ratio 2:1

    Answer: 22 and 11
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 33, 38, 40, 24, 38, 27. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 33.33

Thursday 29 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7⁄12 + 4⁄12

    Answer: 11⁄12
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 13 = 25

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 10cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 13.45cm
  4. 4. Ratio

    Share 84 in the ratio 3:4

    Answer: 36 and 48
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 12, 18, 7

    Answer: 11

Friday 30 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3⁄5 + 1⁄5

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 6 = 56

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 24 in the ratio 1:3

    Answer: 6 and 18
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 6, 8

    Answer: 11