Change pack
Cornerstone Jan 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6⁄10 + 3⁄10

    Answer: 9⁄10
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 13 = 73

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 8cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 12.04cm
  4. 4. Ratio

    Share 24 in the ratio 1:3

    Answer: 6 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 47, 22, 6, 28, 42, 10, 25. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 25.71

Tuesday 23 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 3⁄7 + 2⁄6

    Answer: 16⁄21
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 14 = 4

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 3:1

    Answer: 60 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 17, 11

    Answer: 11

Wednesday 24 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄7 + 4⁄5

    Answer: 48⁄35
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 13 = 39

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 100 in the ratio 1:1:3

    Answer: 20, 20 and 60
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 35, 33, 31, 32, 10, 43, 28, 37. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 31.13

Thursday 25 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄10 + 7⁄10

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 9 = 33

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 7cm. Give your answer to 2 decimal places

    Answer: 9.22cm
  4. 4. Ratio

    Divide 84 in the ratio 1:1:4

    Answer: 14, 14 and 56
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 10, 1, 6, 11

    Answer: 7

Friday 26 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄3 + 1⁄6

    Answer: 1⁄2
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 10 = 42

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 110 in the ratio 2:1:2

    Answer: 44, 22 and 44
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 7, 15, 4

    Answer: 9