Change pack
Cornerstone Jun 25 - Jul 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄7 + 1⁄3

    Answer: 10⁄21
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 13 = 35

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 12cm and b = 14cm

    Answer: 18.44cm
  4. 4. Ratio

    Divide 200 in the ratio 2:2:1

    Answer: 80, 80 and 40
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 37, 12, 9, 9, 13, 10

    Answer: 15

Tuesday 26 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10⁄12 + 1⁄12

    Answer: 11⁄12
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 10 = 38

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 84 in the ratio 1:4:2

    Answer: 12, 48 and 24
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 28, 35, 25, 17, 5, 13, 11

    Answer: 19.1

Wednesday 27 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄4 + 3⁄8

    Answer: 7⁄8
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 10 = 35

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 14cm

    Answer: 15.65cm
  4. 4. Ratio

    Divide 112 in the ratio 2:1:4

    Answer: 32, 16 and 64
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 15, 12, 17, 9

    Answer: 13.8

Thursday 28 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄8 + 4⁄7

    Answer: 15⁄14
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 4 = 64

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 5cm

    Answer: 12.08cm
  4. 4. Ratio

    Divide 198 in the ratio 4:4:3

    Answer: 72, 72 and 54
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 7, 20

    Answer: 15.666666666667

Friday 29 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8⁄10 + 1⁄10

    Answer: 9⁄10
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 15 = 13

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 66 in the ratio 1:1:4

    Answer: 11, 11 and 44
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 44, 32, 7, 42, 27, 22, 45

    Answer: 31.3