Change pack
Cornerstone Aug 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄4 + 4⁄8

    Answer: 3⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 6 = 21

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 84 in the ratio 4:3

    Answer: 48 and 36
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 16, 20, 2

    Answer: 13.75

Tuesday 14 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 6⁄8 + 3⁄6

    Answer: 5⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 3 = 51

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 182 in the ratio 2:4:1

    Answer: 52, 104 and 26
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 38, 22, 41, 23, 47

    Answer: 32.5

Wednesday 15 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9⁄11 + 1⁄11

    Answer: 10⁄11
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 15 = 41

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 9cm

    Answer: 11.4cm
  4. 4. Ratio

    Divide 80 in the ratio 1:1:2

    Answer: 20, 20 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 8, 11

    Answer: 8.6666666666667

Thursday 16 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄7 + 2⁄8

    Answer: 23⁄28
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 19 = 29

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 180 in the ratio 3:4:2

    Answer: 60, 80 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 20, 11

    Answer: 17

Friday 17 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄5 + 3⁄5

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 8 = 50

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 7cm

    Answer: 11.4cm
  4. 4. Ratio

    Divide 147 in the ratio 3:3:1

    Answer: 63, 63 and 21
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 19, 35, 10, 30, 41, 25, 18, 48

    Answer: 28.3