Change pack
Cornerstone Aug 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2⁄9 + 2⁄9

    Answer: 4⁄9
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 7 = 17

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 9cm

    Answer: 13.45cm
  4. 4. Ratio

    Divide 120 in the ratio 2:1:2

    Answer: 48, 24 and 48
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 46, 20, 35, 49, 8, 9

    Answer: 27.8

Tuesday 21 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄7 + 2⁄4

    Answer: 15⁄14
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 14 = 49

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 150 in the ratio 1:1:3

    Answer: 30, 30 and 90
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 5, 20, 17, 3

    Answer: 10

Wednesday 22 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2⁄8 + 5⁄8

    Answer: 7⁄8
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 7 = 67

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 5cm

    Answer: 7.81cm
  4. 4. Ratio

    Divide 182 in the ratio 3:3:1

    Answer: 78, 78 and 26
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 11

    Answer: 10.333333333333

Thursday 23 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄3 + 2⁄7

    Answer: 20⁄21
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 10 = 26

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 174 in the ratio 3:1:2

    Answer: 87, 29 and 58
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 15, 11, 6, 37, 44, 14, 47

    Answer: 24.9

Friday 24 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄5 + 1⁄3

    Answer: 17⁄15
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 13 = 13

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Share 44 in the ratio 3:1

    Answer: 33 and 11
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 7, 8, 3

    Answer: 7.75