Change pack
Cornerstone Aug 27 - Sep 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10⁄12 + 1⁄12

    Answer: 11⁄12
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 17 = 13

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 11cm

    Answer: 14.87cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 2:1

    Answer: 24 and 12
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 18, 18, 3, 4

    Answer: 9.8

Tuesday 28 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄11 + 5⁄11

    Answer: 6⁄11
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 15 = 30

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 13cm

    Answer: 13.6cm
  4. 4. Ratio

    Share 20 in the ratio 1:3

    Answer: 5 and 15
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 13, 8, 9, 17

    Answer: 10.2

Wednesday 29 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄4 + 5⁄7

    Answer: 27⁄28
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 15 = 59

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Share 30 in the ratio 2:1

    Answer: 20 and 10
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 49, 29, 13, 25, 18, 47, 43

    Answer: 30.3

Thursday 30 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 3⁄5 + 3⁄4

    Answer: 27⁄20
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 11 = 74

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 4cm

    Answer: 10.77cm
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 2:3

    Answer: 36 and 54
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 48, 8, 9, 31, 40, 21

    Answer: 26.2

Friday 31 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄5 + 3⁄5

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 17 = 55

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 70 in the ratio 3:4

    Answer: 30 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 2, 6

    Answer: 3.3333333333333