Change pack
Cornerstone Sep 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8⁄10 + 1⁄10

    Answer: 9⁄10
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 15 = 25

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 12cm and b = 9cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 95 in the ratio 2:3

    Answer: 38 and 57
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 33, 20, 35, 32, 20

    Answer: 24.8

Tuesday 18 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2⁄9 + 2⁄9

    Answer: 4⁄9
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 19 = 53

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 8cm

    Answer: 8.94cm
  4. 4. Ratio

    Share 28 in the ratio 1:3

    Answer: 7 and 21
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 10, 8, 11, 29, 23, 14, 7, 43

    Answer: 18.1

Wednesday 19 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄3 + 6⁄8

    Answer: 13⁄12
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 15 = 33

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Share 70 in the ratio 1:4

    Answer: 14 and 56
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 20, 10, 2, 3

    Answer: 8.8

Thursday 20 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6⁄9 + 1⁄9

    Answer: 7⁄9
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 3 = 12

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 9cm

    Answer: 12.73cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 1:2

    Answer: 12 and 24
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 50, 37, 31, 28, 22, 31, 24

    Answer: 31.9

Friday 21 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄7 + 3⁄4

    Answer: 25⁄28
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 13 = 75

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 6cm

    Answer: 12.53cm
  4. 4. Ratio

    Share 65 in the ratio 3:2

    Answer: 39 and 26
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 2, 11, 2

    Answer: 4.4