Change pack
Cornerstone Nov 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 46 + 23

    Answer: 43
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 19 = 23

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Divide 78 in the ratio 1:1:4

    Answer: 13, 13 and 52
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 12, 3, 5, 6

    Answer: 7

Tuesday 24 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 67

    Answer: 2521
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 17 = 19

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 45 in the ratio 2:1

    Answer: 30 and 15
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 21, 11, 31, 22, 48, 19

    Answer: 25.3

Wednesday 25 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 110 + 210

    Answer: 310
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 13 = 79

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Share 42 in the ratio 1:2

    Answer: 14 and 28
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 18, 17, 15

    Answer: 17.25

Thursday 26 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 67 + 35

    Answer: 5135
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 10 = 60

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Share 18 in the ratio 2:1

    Answer: 12 and 6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 13, 5

    Answer: 12.333333333333

Friday 27 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 18

    Answer: 34
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 10 = 35

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 4cm

    Answer: 6.4cm
  4. 4. Ratio

    Share 21 in the ratio 1:2

    Answer: 7 and 14
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 44, 23, 46, 32, 12

    Answer: 27.2