Change pack
Cornerstone Dec 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 37

    Answer: 1928
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 14 = 18

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Divide 65 in the ratio 1:2:2

    Answer: 13, 26 and 26
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 6, 3, 10, 3

    Answer: 5.2

Tuesday 8 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 15 + 24

    Answer: 710
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 8 = 62

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Divide 152 in the ratio 2:1:1

    Answer: 76, 38 and 38
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 9, 20

    Answer: 14.666666666667

Wednesday 9 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 110 + 210

    Answer: 310
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 6 = 30

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 7cm

    Answer: 7.62cm
  4. 4. Ratio

    Divide 135 in the ratio 2:3:4

    Answer: 30, 45 and 60
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 39, 21, 41, 5, 30, 5

    Answer: 23.5

Thursday 10 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 39

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 13 = 68

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 243 in the ratio 4:4:1

    Answer: 108, 108 and 27
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 41, 27, 26, 32, 5, 11, 7, 32

    Answer: 22.6

Friday 11 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 34

    Answer: 1312
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 16 = 33

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 6cm

    Answer: 10.82cm
  4. 4. Ratio

    Divide 175 in the ratio 4:1:2

    Answer: 100, 25 and 50
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 9, 12

    Answer: 11.75