Change pack
Cornerstone Dec 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 28 + 13

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 5 = 61

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 11cm

    Answer: 15.56cm
  4. 4. Ratio

    Share 35 in the ratio 3:2

    Answer: 21 and 14
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 10, 19, 13

    Answer: 14.25

Tuesday 15 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 17

    Answer: 27
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 18 = 42

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Share 45 in the ratio 3:2

    Answer: 27 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 12, 35, 30, 37, 31

    Answer: 28.2

Wednesday 16 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 78

    Answer: 3724
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 11 = 73

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 15cm

    Answer: 15.52cm
  4. 4. Ratio

    Share 40 in the ratio 1:4

    Answer: 8 and 32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 47, 35, 17, 14, 29

    Answer: 25.2

Thursday 17 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 39

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 4 = 36

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 114 in the ratio 1:2

    Answer: 38 and 76
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 12, 11, 15, 3

    Answer: 8.6

Friday 18 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 18

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 10 = 28

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Divide 176 in the ratio 2:1:1

    Answer: 88, 44 and 44
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 13, 17

    Answer: 15.333333333333