Change pack
Cornerstone Jan 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 511 + 411

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 6 = 8

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 13cm

    Answer: 14.76cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 2:1

    Answer: 40 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 12, 11

    Answer: 14.333333333333

Tuesday 5 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 25 + 23

    Answer: 1615
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 3 = 31

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 85 in the ratio 2:3

    Answer: 34 and 51
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 13, 28, 36, 10, 10, 29

    Answer: 21

Wednesday 6 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 37

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 8 = 63

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 9cm

    Answer: 14.21cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 4:1

    Answer: 64 and 16
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 30, 41, 46, 28, 13, 21, 25

    Answer: 29.1

Thursday 7 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 28 + 23

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 6 = 26

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Share 32 in the ratio 1:3

    Answer: 8 and 24
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 12, 12, 17

    Answer: 15.25

Friday 8 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 23

    Answer: 1712
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 9 = 47

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 75 in the ratio 4:1

    Answer: 60 and 15
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 7, 8

    Answer: 10.333333333333