Change pack
Cornerstone Jan 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 35

    Answer: 4940
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 16 = 12

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 4cm

    Answer: 6.4cm
  4. 4. Ratio

    Share 54 in the ratio 2:1

    Answer: 36 and 18
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 19, 5, 7

    Answer: 9

Tuesday 12 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 18

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 15 = -5

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Share 35 in the ratio 4:3

    Answer: 20 and 15
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 3, 2

    Answer: 6.3333333333333

Wednesday 13 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 58

    Answer: 2324
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 4 = 37

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 15cm

    Answer: 18.03cm
  4. 4. Ratio

    Share 45 in the ratio 2:3

    Answer: 18 and 27
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 32, 33, 29, 44, 10, 47

    Answer: 32.5

Thursday 14 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 38 + 24

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 9 = 65

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 15cm

    Answer: 15.52cm
  4. 4. Ratio

    Divide 147 in the ratio 1:2:4

    Answer: 21, 42 and 84
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 5, 14, 11

    Answer: 9.25

Friday 15 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 310 + 110

    Answer: 25
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 15 = 60

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 200 in the ratio 3:4:1

    Answer: 75, 100 and 25
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 48, 31, 19, 13, 36, 41, 33

    Answer: 31.6