Change pack
Cornerstone Jan 25 - 31 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 15 = 43

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 75 in the ratio 2:3

    Answer: 30 and 45
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 16, 14

    Answer: 12

Tuesday 26 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 78 + 34

    Answer: 138
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 14 = 84

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 15cm

    Answer: 17.49cm
  4. 4. Ratio

    Share 100 in the ratio 3:2

    Answer: 60 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 13, 19, 15, 15

    Answer: 13.8

Wednesday 27 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 26

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 7 = 28

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Share 42 in the ratio 4:3

    Answer: 24 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 41, 43, 46, 25, 45, 21, 25

    Answer: 34

Thursday 28 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 412 + 412

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 10 = 18

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 44 in the ratio 1:3

    Answer: 11 and 33
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 10, 48, 46, 47, 31

    Answer: 34.7

Friday 29 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 37 + 24

    Answer: 1314
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 10 = 34

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 15cm

    Answer: 16.55cm
  4. 4. Ratio

    Share 55 in the ratio 2:3

    Answer: 22 and 33
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 11, 6

    Answer: 11