Change pack
Cornerstone Feb 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 35

    Answer: 1415
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 14 = 22

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 12cm

    Answer: 16.28cm
  4. 4. Ratio

    Divide 300 in the ratio 2:2:1

    Answer: 120, 120 and 60
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 6, 13, 16, 15

    Answer: 10.4

Tuesday 9 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 39

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 9 = 33

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 232 in the ratio 3:1:4

    Answer: 87, 29 and 116
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 27, 29, 15, 38, 16

    Answer: 23.7

Wednesday 10 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 26

    Answer: 12
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 3 = 66

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 4cm

    Answer: 8.06cm
  4. 4. Ratio

    Divide 72 in the ratio 1:2:1

    Answer: 18, 36 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 35, 13, 24, 35, 50, 45

    Answer: 32.3

Thursday 11 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 47 + 46

    Answer: 2621
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 17 = 25

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Divide 160 in the ratio 2:2:1

    Answer: 64, 64 and 32
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 2, 16, 8

    Answer: 8.5

Friday 12 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 10 = 10

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Divide 70 in the ratio 2:2:1

    Answer: 28, 28 and 14
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 14, 9

    Answer: 9