Change pack
Cornerstone Mar 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 18 + 34

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 7 = 27

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 10cm

    Answer: 11.18cm
  4. 4. Ratio

    Share 42 in the ratio 4:3

    Answer: 24 and 18
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 8, 20

    Answer: 10.666666666667

Tuesday 9 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 711 + 211

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 12 = 78

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Share 78 in the ratio 2:1

    Answer: 52 and 26
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 39, 25, 37, 26, 20, 41, 5

    Answer: 27.6

Wednesday 10 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 410 + 210

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 7 = 83

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 15cm

    Answer: 15.3cm
  4. 4. Ratio

    Share 44 in the ratio 1:3

    Answer: 11 and 33
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 38, 37, 45, 50, 30, 34, 48

    Answer: 38.5

Thursday 11 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 47 + 38

    Answer: 5356
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 7 = 43

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 48 in the ratio 2:1

    Answer: 32 and 16
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 12, 7

    Answer: 10.333333333333

Friday 12 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 58

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 10 = 52

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Share 72 in the ratio 1:3

    Answer: 18 and 54
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 19, 18, 20, 12

    Answer: 15.6