Change pack
Cornerstone Nov 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 67 + 24

    Answer: 1914
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 10 = 42

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 13cm

    Answer: 15.81cm
  4. 4. Ratio

    Divide 120 in the ratio 1:1:4

    Answer: 20, 20 and 80
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 34, 10, 28, 15, 29, 47

    Answer: 25.7

Tuesday 5 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 25

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 15 = 45

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 240 in the ratio 2:3:3

    Answer: 60, 90 and 90
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 9, 13, 2

    Answer: 7.75

Wednesday 6 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 13

    Answer: 2324
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 10 = 60

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 8cm

    Answer: 8.54cm
  4. 4. Ratio

    Divide 175 in the ratio 1:4:2

    Answer: 25, 100 and 50
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 11, 18

    Answer: 13.75

Thursday 7 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 49

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 6 = 51

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Divide 126 in the ratio 1:4:2

    Answer: 18, 72 and 36
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 35, 42, 12, 11, 8, 26, 44

    Answer: 25.3

Friday 8 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 211 + 211

    Answer: 411
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 5 = 26

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 6cm

    Answer: 11.66cm
  4. 4. Ratio

    Divide 240 in the ratio 3:4:1

    Answer: 90, 120 and 30
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 19, 9, 13, 36, 39, 46, 47, 19

    Answer: 28.5