Change pack
Cornerstone Nov 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 15

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 6 = 21

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 8cm and b = 13cm

    Answer: 15.26cm
  4. 4. Ratio

    Divide 108 in the ratio 2:3:1

    Answer: 36, 54 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 33, 24, 26, 22, 39, 37

    Answer: 31.3

Tuesday 12 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 45 + 26

    Answer: 1715
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 11 = 23

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Divide 253 in the ratio 3:4:4

    Answer: 69, 92 and 92
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 48, 40, 27, 33, 22, 41, 39

    Answer: 35.7

Wednesday 13 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 36

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 8 = 44

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 12cm and b = 13cm

    Answer: 17.69cm
  4. 4. Ratio

    Divide 220 in the ratio 4:4:3

    Answer: 80, 80 and 60
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 19, 15

    Answer: 17.333333333333

Thursday 14 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 812 + 212

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 18 = 86

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 11cm

    Answer: 11.7cm
  4. 4. Ratio

    Share 66 in the ratio 2:1

    Answer: 44 and 22
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 49, 29, 39, 32, 9

    Answer: 27.8

Friday 15 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 14

    Answer: 11
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 11 = 60

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 1:4

    Answer: 18 and 72
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 6, 6

    Answer: 8