Change pack
Cornerstone Nov 18 - 24 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 35 + 48

    Answer: 1110
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 13 = 35

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 78 in the ratio 1:2

    Answer: 26 and 52
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 44, 31, 32, 21, 10, 26, 17, 38

    Answer: 27.4

Tuesday 19 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 16

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 15 = 35

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 15cm

    Answer: 16.16cm
  4. 4. Ratio

    Share 96 in the ratio 1:2

    Answer: 32 and 64
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 11, 7, 8

    Answer: 10.5

Wednesday 20 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 34

    Answer: 1312
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 9 = 54

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 54 in the ratio 1:2

    Answer: 18 and 36
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 15, 8, 8, 35, 19, 27, 49

    Answer: 23

Thursday 21 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 711 + 111

    Answer: 811
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 17 = -3

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 4cm

    Answer: 7.21cm
  4. 4. Ratio

    Share 66 in the ratio 1:2

    Answer: 22 and 44
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 14, 6

    Answer: 11.666666666667

Friday 22 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 17

    Answer: 1128
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 17 = 43

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 2:1

    Answer: 24 and 12
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 16, 19, 15

    Answer: 13.6