Change pack
Cornerstone Mar 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 March 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7⁄12 + 2⁄12

    Answer: 3⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 12 = 30

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 4cm

    Answer: 9.85cm
  4. 4. Ratio

    Divide 224 in the ratio 1:1:2

    Answer: 56, 56 and 112
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 8, 10, 17

    Answer: 10.75

Tuesday 25 March 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄8 + 2⁄3

    Answer: 19⁄24
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 6 = 33

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Divide 112 in the ratio 1:1:2

    Answer: 28, 28 and 56
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 41, 41, 34, 14, 21, 20, 26, 28

    Answer: 28.1

Wednesday 26 March 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8⁄12 + 1⁄12

    Answer: 3⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 8 = 57

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 15cm

    Answer: 18.03cm
  4. 4. Ratio

    Divide 330 in the ratio 4:4:3

    Answer: 120, 120 and 90
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 30, 6, 27, 40, 49, 8

    Answer: 26.7

Thursday 27 March 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 5⁄8 + 5⁄7

    Answer: 75⁄56
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 8 = 18

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 80 in the ratio 2:3:3

    Answer: 20, 30 and 30
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 3, 11, 6, 8

    Answer: 7.4

Friday 28 March 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄3 + 3⁄5

    Answer: 19⁄15
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 15 = 34

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 253 in the ratio 4:4:3

    Answer: 92, 92 and 69
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 11, 4, 4

    Answer: 6