Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    90000000

    Answer: 9 × 107
  2. 2. Algebra

    For y = x³, find y when x = 4

    Answer: y = 64
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (5, 8) and (8, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:8:10

    Answer: 6:4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 17, 10, 12

    Answer: 12

Tuesday 3 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 34

    Answer: 41 + 34 = 75
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 4, 12, 36, 108, ...

    Answer: 324
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 24cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:12:9

    Answer: 5:4:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 40, 32, 42, 49, 28, 50, 13, 12

    Answer: 33.3

Wednesday 4 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 94 + 74

    Answer: 94 + 74 = 168
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 20

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 6cm and height 8cm

    Answer: 24cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 6, 5, 12, 18

    Answer: 13

Thursday 5 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 53 + ? = 186

    Answer: 133
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x + 6 = x + 41

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 42.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 35, 20, 40, 79, 58, 69

    Answer: 59

Friday 6 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 39

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 4x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 50, 18, 25, 19, 45, 31, 17

    Answer: 28.9