Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14²

    Answer: 14² = 196
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 2, calculate y when x = 4

    Answer: y = 66
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 8cm

    Answer: 201.06cm²
  4. 4. Ratio

    Find 81% of 354

    Answer: 286.74
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 15, 3, 16, 8

    Answer: 9.8

Tuesday 24 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 45 + 13

    Answer: 1715
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 4, 12, 36, 108, ...

    Answer: 324
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:20

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 7, 30, 41, 20, 46

    Answer: 27

Wednesday 25 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 54 + 44

    Answer: 54 + 44 = 98
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 4x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Calculate the perimeter of a right triangle with sides 7cm and 5cm

    Answer: 20.6cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 74

    Answer: 37
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 33, 8, 17, 17, 22

    Answer: 25

Thursday 26 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 977 + 337

    Answer: 977 + 337 = 1314
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(x + 6)

    Answer: 2x + 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 83

    Answer: 20.75
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 14, 19, 10

    Answer: 12.5

Friday 27 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 67

    Answer: 74 + 67 = 141
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 6, 18, 54, 162, ...

    Answer: 486
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 11cm. Calculate the angle

    Answer: 49.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 22

    Answer: 2.2
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 47