Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 69 + ? = 110

    Answer: 41
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 6, 13, 20, 27, ...

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 19cm. Calculate the angle

    Answer: 32.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:16:16

    Answer: 1:2:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 11, 3, 3

    Answer: 6

Tuesday 8 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 38 + ? = 100

    Answer: 62
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 11 = 16

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 15cm. Calculate the angle

    Answer: 36.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 9:9:12

    Answer: 3:3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 5, 20, 5

    Answer: 12.5

Wednesday 9 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 41

    Answer: 86 + 41 = 127
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 35

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 30% of 407

    Answer: 122.1
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 34, 73, 93, 46, 51, 68

    Answer: 59

Thursday 10 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 35

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 108

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 33.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:12:24

    Answer: 2:3:6
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 58

Friday 11 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 98 + ? = 163

    Answer: 65
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 3x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:18:15

    Answer: 4:6:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 25, 15, 9, 13, 24

    Answer: 16