Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 58 + ? = 140

    Answer: 82
  2. 2. Algebra

    Expand: 5(3x + 3)

    Answer: 15x + 15
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 52.4°
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 81

    Answer: 20.25
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 2, 2, 6

    Answer: 3.5

Tuesday 19 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 47

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Expand: 7(x + 6)

    Answer: 7x + 42
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (2, 3) and (5, 10)

    Answer: 7.62
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 62

    Answer: 31
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 72, 45, 57, 114, 76, 110

    Answer: 69

Wednesday 20 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 413 + 618

    Answer: 413 + 618 = 1031
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 4 = 9

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 11cm. Calculate the angle

    Answer: 55.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 19, 5, 20

    Answer: 15.25

Thursday 21 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 211 + 611

    Answer: 811
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 12

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 7cm and height 11cm

    Answer: 38.5cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:9

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 49, 18, 43, 40, 13, 28, 18

    Answer: 29.9

Friday 22 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 14

    Answer: 11
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 99

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (9, 8) and (12, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 200

    Answer: 50
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 44, 31, 45, 41, 6, 18

    Answer: 30.8