Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 77 + ? = 174

    Answer: 97
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 8x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 17.3cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:12:18

    Answer: 1:2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 17, 10, 19

    Answer: 13.25

Tuesday 2 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 30

    Answer: 26 + 30 = 56
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 12 = 21

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 33.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:15:18

    Answer: 2:5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 9, 10

    Answer: 12.75

Wednesday 3 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 766 + 417

    Answer: 766 + 417 = 1183
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 48

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:10:4

    Answer: 4:5:2
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 74, 79, 45, 63, 62, 90

    Answer: 45

Thursday 4 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 60 + ? = 114

    Answer: 54
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 4, 16, 64, 256, ...

    Answer: 1024
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 21, 5, 9, 30, 11

    Answer: 25

Friday 5 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2.3 + 4.1

    Answer: 2.3 + 4.1 = 6.4
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 22

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 20cm. Calculate the angle

    Answer: 38.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 167

    Answer: 16.7
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 7, 11, 29, 24, 12

    Answer: 21