Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 30 + ? = 115

    Answer: 85
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 7, 21, 63, 189, ...

    Answer: 567
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 41.4°
  4. 4. Ratio

    Find 64% of 170

    Answer: 108.8
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 25, 40, 35, 22, 55, 42

    Answer: 33

Tuesday 16 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 25

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 8x + 5y + 7x + 2y

    Answer: 15x + 7y
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:12:9

    Answer: 5:4:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 32, 34, 37, 23, 25, 45

    Answer: 32.7

Wednesday 17 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 762 + 652

    Answer: 762 + 652 = 1414
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 4x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 29.4°
  4. 4. Ratio

    Find 32% of 458

    Answer: 146.56
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 12, 20, 15

    Answer: 13.5

Thursday 18 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 156 + 393

    Answer: 156 + 393 = 549
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 4x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 8cm

    Answer: 8.94cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 18:6:15

    Answer: 6:2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 6, 5

    Answer: 6.6666666666667

Friday 19 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 36

    Answer: 52 + 36 = 88
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 80

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:6:8

    Answer: 5:3:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 47, 19, 31, 18, 29, 36

    Answer: 27