Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 63 + ? = 141

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 23, 26, 29, ...

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 51.3°
  4. 4. Ratio

    Find 54% of 153

    Answer: 82.62
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 40, 33, 56, 59, 24, 44

    Answer: 35

Tuesday 23 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 23

    Answer: 91 + 23 = 114
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 3, 6, 12, 24, ...

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (4, 1) and (7, 9)

    Answer: 8.54
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:10:10

    Answer: 4:5:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 7, 10, 20, 20

    Answer: 15.2

Wednesday 24 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 72

    Answer: 37 + 72 = 109
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 6, calculate y when x = 3

    Answer: y = 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 40, 13, 16, 29, 7, 49

    Answer: 24.4

Thursday 25 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 111, 181, and 92

    Answer: 384
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(x + 5)

    Answer: 2x + 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 19cm

    Answer: 283.53cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 30

    Answer: 15
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 2, 14, 6

    Answer: 7

Friday 26 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 54

    Answer: 36 + 54 = 90
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 4x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 5, 18, 32, 30, 5

    Answer: 27