Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 22

    Answer: 36 + 22 = 58
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 7 = 4x + 21

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (4, 1) and (9, 6)

    Answer: 7.07
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 17, 2, 3

    Answer: 10.5

Tuesday 30 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 50 + 64

    Answer: 50 + 64 = 114
  2. 2. Algebra

    For y = x³, find y when x = 4

    Answer: y = 64
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a right triangle with perpendicular sides 12cm and 11cm

    Answer: 66cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 5, 9, 8

    Answer: 6.25

Wednesday 1 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 41

    Answer: 79 + 41 = 120
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 2x

    Answer: 6x
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (6, 10) and (9, 14)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 55, 61, 72, 50, 80, 66

    Answer: 30

Thursday 2 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 77 + ? = 133

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 2 = 6x + 6

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 75

    Answer: 7.5
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 34, 24, 44, 33, 10, 22

    Answer: 27.8

Friday 3 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 85

    Answer: 52 + 85 = 137
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 3x + 7y + 8x + 7y

    Answer: 11x + 14y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 29.4°
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 50

    Answer: 12.5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 16, 42, 16, 44, 45

    Answer: 29