Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 410 + 510

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x + 2 = 2x + 65

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 11cm

    Answer: 95.03cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:6:6

    Answer: 5:3:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 12, 6

    Answer: 9

Tuesday 7 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 93 + ? = 175

    Answer: 82
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 20

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 37% of 395

    Answer: 146.15
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 23, 40, 26, 11, 16, 43

    Answer: 26.5

Wednesday 8 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 963 + 931

    Answer: 963 + 931 = 1894
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 5x + 7y + 2x + 2y

    Answer: 7x + 9y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 6.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 55% of 376

    Answer: 206.8
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 49, 92, 65, 82, 101, 59

    Answer: 52

Thursday 9 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -3 + 5

    Answer: 2
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 37, 47, 57, ...

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 4cm

    Answer: 7.21cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:18:12

    Answer: 5:6:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 14, 5

    Answer: 11.333333333333

Friday 10 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 79

    Answer: 25 + 79 = 104
  2. 2. Algebra

    Expand: 8(x + 9)

    Answer: 8x + 72
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 3cm, 4cm, 5cm

    Answer: 12cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:12:4

    Answer: 2:3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 19, 15

    Answer: 12.333333333333