Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 122, 100, and 102

    Answer: 324
  2. 2. Algebra

    Factorise: 48x + 12

    Answer: 6(8x + 2)
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 11cm

    Answer: 95.03cm²
  4. 4. Ratio

    Find 55% of 305

    Answer: 167.75
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 43, 24, 35, 18, 45

    Answer: 27

Tuesday 14 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 52 + ? = 138

    Answer: 86
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 29

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 54.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:32

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 46, 49, 88, 51, 112, 52

    Answer: 66

Wednesday 15 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 98

    Answer: 20 + 98 = 118
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 39

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 3cm, 4cm, 5cm

    Answer: 12cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 18, 6

    Answer: 11

Thursday 16 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 261, 262, and 51

    Answer: 574
  2. 2. Algebra

    Factorise: 2x² + 6x

    Answer: 2x(x + 3)
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 14cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 23, 20, 14, 13

    Answer: 10

Friday 17 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 56

    Answer: 44 + 56 = 100
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 10 = 26

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 45, 22, 40, 18, 28, 40, 19

    Answer: 30.3